КАРИЕРИ

Години в сектора
0
Служители
0
Представителства в страната
0

 

ОПТИКОМ ООД е водеща фирма в България заминаваща се с внос, търговия на едро и дребно в страната със селскостопанска техника, резервни части, сервизни услуги и ремонти.

Компанията разполага с търговско –  сервизни центрове в Стара Загора,  Добрич, Монтана, Разград, Павликени, Плевен, Хасково, Харманли, Пловдив, Ямбол, Карнобат. 

Благодарение на богатия си опит, развивайки динамична дейност и спечелила доверието на своите клиенти вече 30 години, фирмата е сред лидерите в търговията с агро-техника и заема значителен дял на българския пазар за селскостопанска техника и резервни части.

Днес в компанията работят над 110 души, високо образовани и мотивирани, в 12 търговско-сервизни центъра в страната, напълно оборудвани със специализирана диагностична апаратура и комфортни условия за работа и обслужване на нашите клиенти. На разположение на клиентите от цялата страна е и 24-часов мобилен сервиз с високо-квалифицирани технически специалисти. Гарантирана е пълна осигуреност с оригинални резервни части, масла и консумативи за целия експлоатационен живот на машините.

ОПТИКОМ е Вашето място за работа - присъедини се към Нас!

КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ

work

ОТВОРЕНИ ПОЗИЦИИ В JOBS.BG

АКТУАЛНИ В МОМЕНТА

Кандидатствайте по избраната от вас обява, която отговаря на вашите изисквания. Кандидатурите ще бъдат разглеждани при пълна конфиденциалност. Само одобрените по документи кандидати ще бъдат поканени на интервю.

Направете запитване (за отворена позиция при нас)