Финансиране

Изграждането на конкурентноспособно и ефективно селско стопанство е свързано с непрекъснато техническо и технологично обновяване на машинния парк, за което са необходими постоянни инвестиции.
Като Ваш доверен и дългогодишен партньор ще Ви препоръчаме правилния тип финансиране, създаден специално, за да отговаря на Вашите нужди и възможности.

Финансов лизинг

Ние от ОПТИКОМ работим с голяма част от финансовите институции в страната, благодарение на което може да предоставим на нашите клиенти оптимални варианти за финансиране. В стремежа си да предложим пълно обслужване сме разработили преференциални схеми на финансов лизинг съвместно с водещи лизингови компании.

Преференциите, които сме договорили за вас могат да бъдат:
* облекчени условия за кандидатстване
* одобрение до 3 работни дни след представяне на минимален набор от документи
* кореспонденция само с един представител на ОПТИКОМ, на когото трябва да предоставите необходимите документи за кандидатстване и той се грижи вместо Вас за целия последващ процес до подписване на лизинговия договор

Съобразявайки се с конкретните възможности на нашите клиенти, предлагаме:
* стандартни погасителни планове с анюитетни /равни/ вноски
* планове със сезонни вноски, при които заплащате само лихви и сами избирате периодите на плащане на главницата, в зависимост от вашите приходи
* изключително конкурентни лихвени проценти
* конкурентни тарифни ставки за застраховки
* минимална встъпителна вноска
* лизингов срок: до 60 месеца
* без такса при предсрочно погасяване.

ЗАБЕЛЕЖКА: Срокът на лизинга, както и встъпителната вноска, се определят след финансов анализ на счетоводните документи на кандидатите.

Банков кредит
Благодарение на вече изградени трайни и коректни партньорски отношения с почти всички големи банки в страната, ние от ОПТИКОМ можем да подпомогнем финансирането на новозакупени машини в частта – обезпечение на кредита. По този начин сме винаги до нашите клиенти, оказвайки им непрестанно съдействие с всички клаузи, свързани с изграждането на едно конкурентноспособно стопанство.

Финансиране по европейски програми
Готови сме да подпомогнем реализацията на проект по „Програма за развитие на селските райони“, като Ви консултираме и съдействаме при избора на техника и подходящ експерт за изготвяне на проекта. Тази програма е още една възможност нашите клиенти да се възползват от удобна форма за финансиране за изпълнение на условията, свързани с изграждането на тяхното земеделско предприятие.

За актуални кампании и промоции следете в раздел ПРОМОЦИИ

Конкретно запитване към наш служител може да направите на имейл адрес: opticom@opticom-bg.com