Работно време: Понеделник - Петък  08:00-17:00                          Национален телефон национален телефонТърси

Категории

Производители

Над 3000 регистрирани клиенти в онлайн магазина на Оптиком и Кооперация Китка

Дата: 2013-01-11

Над 3000 регистрирани клиенти в онлайн магазина на Оптиком и Кооперация Китка

 

В началната седмица на новата 2013 година първият по рода си интернет-магазин за резервни части и консумативи за селскостопанска техника в страната,  разработен съвместно от Оптиком ООД и Кооперация Китка, се сдоби със своя потребител № 3000. Само за изминалата 2012 година аутлет-а има над 350 поръчки и продажби за над 40 хиляди лв. до най-отдалечени кътчета на България. От стартирането му през 2010 година той набира голяма популярност из цялата страна и дава огромно предимство за клиентите на двете фирми, без значение на каква дистанция се намират от офисите и дилърската им мрежа. Лесно и удобно фермерите могат да избират необходимите им за ремонт и подмяна резервни части за трактори, комбайни, прикачен инвентар и да ги поръчат за доставка до офиса, фермата или дома си, без да губят време и средства за пътуване.

 

Онлайн магазинът ще зарадва най-лоялните си клиенти от изминалата година, както и трихилядния си потребител.

 

След направената равносметка за всички продажби онлайн за последните 12 месеца, клиентът с най-голям обем покупки г-жа Миглина Богоева от фирма „Ултраекс-авто” ЕООД ще бъде зарадвана приятно с празничен пакет. Щасливецът, регистрирал се в началото на 2013 година е Илиян Айвазов от гр. Свиленград и също ще получи подаръци от фирмите.

 

От Оптиком и Кооперация Китка благодарят на всичките си клиенти и потребители на онлайн магазина и се надяват да увеличат броя им. И през новата година успешно ще продължават да задоволяват нуждите от консумативи и резервни части за всички предлагани машини, по-бързо и по-надеждно!

Количка

Количката е празна.

Най-продавани

Нови продукти

Виртуален Офис Еконт