Работно време: Понеделник - Петък  08:00-17:00                          Национален телефон национален телефонТърси

Категории

Производители

Атрактивна полева демонстрация на АрмаТрак в Монтана

Дата: 2012-07-26

Атрактивна полева демонстрация на АрмаТрак в Монтана

 

Над 150 земеделски производители се събраха на полева презентация на трактори ArmaTrac в землището на село Вирове, близо до Монтана, организирана от Кооперация "Китка". Инициативата за провеждането на серията полеви презентации в цялата страна на трактори Арматрак, Китка предприема след като придоби дилърските права върху марката за България в началото на месец юли т.г.

И представители на завода-производител от Турция се включиха в демонстрациите. Търговският мениджър от компанията Еркунт Трактор г-н Джан Балин, заяви пред фермерите, че АрмаТрак е вторият по големина машиностроителен завод в Турция и разполага с капацитет за производство от 60 000 трактора годишно и изнася продукцията си по цял свят. Производителят Еркунт има редица сертификати за качество на тракторите и производствения процес. Заводът работи със световни компании като Perkins, ZF, Bosch, DEUTZ, Cummins, SISU и други.

Преди старта на презентацията търговският мениджър на Кооперация "Китка", Светослав Дамянов, връчи ключовете на първият продаден трактор Арматрак на земеделския производител Димитър Димитров от Павликени, който получи и подарък от фирмата – 600 моточаса безплатно сервизно обслужване с масла и консумативи. Дамянов обяви, че подобни подаръци ще получат и клиентите, сключили договори за покупка по време на серията демонстрации до края на юли.

 

Светослав Дамянов, връчи ключовете на първият продаден трактор Арматрак

 

Пред фермерите демонстраторите от АрмаТрак показаха поредица от агротехнически обработки на почвата. Земеделците се убедиха в качествената работа на тракторите Арматрак, към които бяха агрегатирани конвенционални и обръщателни плугове Ovlac, активни брани Maschio и дискови брани Червона Зирка. Поради голямото си тегло от над 4 тона тракторът доказа, че се справя перфектно в оран с 5-корпусен плуг, без буксуване.

оран с 5-корпусен плуг, Арматрак

 

След приключването на презентацията фермерите имаха възможност сами да тестват тракторите АрмаТрак на полето, каквото е и мотото на серията презентации, които провежда Кооперация "Китка". Най-прецизните и бързи фенове на АрмаТрак, взели участие в импровизирано състезание, получиха подаръци. А веднага след края на шоуто нови клиенти за тракторите се обърнаха към регионалния представител за област Монтана за договаряне.

 

Количка

Количката е празна.

Най-продавани

Нови продукти

Виртуален Офис Еконт