Работно време: Понеделник - Петък  08:00-17:00                          Национален телефон национален телефонТърси

Категории

Производители

ОПТИКОМ на БАТА АГРО 2012

Дата: 2012-04-26

ОПТИКОМ на БАТА АГРО 2012

От 8 до 12 май на Летище Стара Загора ще се проведе третото издание на изложението БАТА АГРО, организирано от Българската Асоциация на Търговците на Агротехника в България.


На площ от 1200 кв.м. екипът на Оптиком ще посрещне посетители и гости с много новости и традиционно представяни машини.
След дебюта му на изложението Агритехника в Хановер, за пръв път пред българските фермери ще бъде показан флагмана JCB 8310 Fastrac от новата серия трактори JCB 8000.


Телескопичният товарач JCB 550-80 Agri ще бъде представен на БАТА АГРО също за пръв път на българския пазар. С височина на повдигане до 8,1 метра и с товароподемност от 5,0 тона товарачът е идеалния отговор на клиентското търсене за достъпна машина с още по-големи възможности за вдигане.


Посетителите ще видят и новите модели зърнокомбайни LAVERDA M410 ADV, M310 MCS, M200 – всички създадени за висока производителност, прибиране на зърното без загуба и начупване, надеждност, висок комфорт за оператора. Новост са мощните двигатели SISU Diesel с SCR катализатор от 209 до 360 к.с. Комбайните са серийно оборудвани със системата за интелигентна жътва TERRA CONTROL+GSAX, захранваща система PFR, многофункционална система за вършитба и сепарация Multi Crop Separator Plus, комфортна и ергономична кабина клас Commodore.


Освен традиционното представяне на тракторите LANDINI  7-210, Landpower,  Powermondial, Powerfarm, Rex, дебют ще направи моделът Powerfarm 110 High Clearance – трактор с мощност 102 к.с. и с висок просвет от 70 см, което го прави особено подходящ за използване в зеленчукопроизводството и при полски работи - окопаване, пръскане в късен период на вегетация и др. Възможността за оборудване с реверс, включващ се без използване на съединител, е идеално решение за работа с челен товарач.

 

 

Гостите ще видят и новости при почвообработващите машини.


OVLAC VERSATILL е дълбокоразрохкващ култиватор за слята обработка. Високият клиренс, здравите стълбци с нон-стоп защита с плоски пружини, работната дълбочина от 5 до 30 см му позволяват да работи успешно на стърнища и полета с много растителни остатъци. Работните му органи са наредени в три реда, с пълно припокриване на работната зона, а след тях е монтиран ред с т.нар. „нивелиращи” дискове и валяк. Идеално решение за финиширащи предсеитбени обработки. Специализираният хедер с лифтери за прибиране на слънчоглед MORESIL с голяма работна ширина от 6,50 м позволява едновременно прибиране на 9 реда, което повишава значително производителността.


На щанда ще бъде и пълната гама на MONOSEM – 6 и 12-редови сеялки, окопни култиватори, сеялка за зеленчукови култури, прикачна щангова пръскачка KUHN, тороразпръскващите машини на SULKY,  добилият голяма популярност на нашия пазар хедер за прибиране на царевица OLIMAC, механичните сеялки на Great Plains с работна ширина 4 и 8 м, комбинираната почвообработваща машина Disc-O-Vator, комбиниран сеитбен аграгат Junkkari Maestro, тороразпръскващи ремаркета и др.

В работа на полето фермерите ежедневно ще могат да видят и тестват различни модели на тракторите LANDINI, JCB 8310 Fastrac и телескопичните товарачи JCB.


 

Гостите на фирмата ще участват в томбола с награди.
По повод изложението и 20-годишния юбилей на фирмата ще има специални промоции и изгодни оферти. Повече подробности ще научат посетителите на БАТА АГРО от щанда на „Оптиком” ООД, входът е свободен!

 

Количка

Количката е празна.

Най-продавани

Нови продукти

Виртуален Офис Еконт