Работно време: Понеделник - Петък  08:00-17:00                          Национален телефон национален телефонТърси

Категории

Производители

Приключи конкурса за детска рисунка на "Оптиком"

Дата: 2011-04-15

Приключи конкурса за детска рисунка на "Оптиком"

 273 рисунки на деца от цялата страна се включиха в конкурса на "Оптиком" за детска рисунка на фермерска тематика „Искам да стана фермер”. Целта на задачата беше мъниците да използват въображението си и рисуват земеделието у нас както го виждат или си го представят.

 
Участниците в надпреварата са на възраст от 4 до 14 години от детски градини, училища и клубове по рисуване от Перник, Попово, Летница, Бургас, Костинброд, Червен бряг, Пловдив, Нова Загора, Габрово, Дулово, Карнобат, Тутракан, Павликени, с. Поповица, Стара Загора и др.
 
Голяма част от получените рисунки бяха качени на профила на „Оптиком” в социалната мрежа Facebook, за да ги видят повече хора и да гласуват за тези, които харесват Facebook.
 
 
 
 
 
Заради големия интерес към конкурса журито реши да раздели творбите в четири различни възрастови групи: 4-5 годишни, 6-7 годишни, 8-10 годишни и над 11 год. Победителите във всяка категория бяха избрани от 5-членно жури с председател г-жа Гергана Вълкова - преподавател по рисуване във Второ ОУ "П.Р.Славейков" в Стара Загора. 
 
По време на изложението БАТА Агро, Летище Стара Загора, от 10 до 14 май 2011 на щанда на „Оптиком” ще бъдат показани част от рисунките на импровизирана изложба, а в събота 14.05.2011 от 10,30 часа ще бъдат съобщени и наградени победителите. След приключване на изложението рисунките ще бъдат разположени в офисните и търговски помещения на "Оптиком" в Стара Загора и в цялата страна. Най-талантливите участници ще получат грамоти, умалени модели на трактори, тениски и бои за оцветяване, книжки за оцветяване, шапки, играчки и други изненади. 
 
Специални благодарности и комплименти за ръководителите на малките художници: Искра Иванова от Попово, Нина Горанова от Червен бряг, Валя Василева от Перник, Анета Петрова от с. Поповица, Колина Трошанова от Бургас, Анета Желева от Нова Загора и др.
Трогателно е писмото на Румяна Атанасова от гр.Дулово, майка на 2 момчета, пратили рисунки, в което пише: „ ..Децата трябва да се насърчават да уважават труда на хората, от малки да се учат на работа и да знаят от къде идва хляба...Не знам дали синовете ми ще станат фермери, но вярвам, че ще уважават труда на баща си и ще изберат сами своите професии..”
 
 
 
Благодарим на всички деца участници и на възрастните, които ги подкрепиха и насърчаваха!
 
Отличените са:
 
В категория 4-5 годишни (58 рисунки получени) голямата награда се присъжда на Георги Пламенов на 5 год. от гр. Попово. Останалите наградени са Никола Димов - 5 г., Деница Маринова – 5 г., Диляра Сергеева – 5 г., Венета Велимирова – 5 г., Валентина Георгиева – 4 г., всичките от Попово и Сиско Попов на 5 г. от Нова Загора.
В категория 6-7 годишни (122 рисунки) голямата награда отива при Деница Дончева на 7 год. от Габрово. Другите отличени са Ева-Фей Макгонегал – 6 г. от Пловдив, Йошо Йошов – 7 г. от Червен бряг, Магдалена Генчева – 7 г., Стара Загора, Иван Костов – 7 г. от Стара Загора, Димитър Димитров  - 7 г. от Стара Загора, Бети Красимирова – 6 г. от Нова Загора, Димитър и Петко Пламенови – 6 г. от Павликени, Витали Борисов – 7 г. от Перник и децата от Попово - Диляна Тодорова – 7 г., Божидар Стефанов – 6 г., Георги Ганчев – 6 г., Денислав Красенов – 6 г. и Виктория Христова – 6 г.
 
Категория 8-10 годишни (56 рисунки) – голямата награда е за Християн Йонков на 9 год. от Червен бряг. Другите наградени са няколко деца от Червен бряг: Александра Петрова на 10 г., Преслав Иванов на 8 г., Велислава Пиронска на 9 г., Мария Караниколова на 8 г., Миглена Христова на 9 г., Валентин Цонков на 8 г., Ивалина Иванова на 10 г., Павел Георгиев на 9 г., Ралица Петкова на 8 г. и Цветелина Вълова на 10 г.; Бренос-Камен Макгонегал на 9 г. от Пловдив, Александра Евгениева на 8 г. от Попово, Деница Димитрова на 9 г. от Поповица, Мила Трошанова на 9 г. от Бургас и Николета Николова на 9 г. от Бургас.
 
В категория над 11 годишни (37 рисунки) голяма награда има за Марин Цонков на 12 г. от Червен бряг, Яни Бaлимезов – 13 г. от Карнобат и Ерихан Жевдетов – 11 г. от Летница. Останалите наградени са от Летница – Радослава Кънева, 11 г, Николай Петров – 12 г. и Мартин Севдански – 12 г.; Йоана Иванова на 11 г. от Попово, от Пловдив - Радина Янева на 11 г., Таня Гешева на 11 г., Стефани Мукарева на 12 г., Мария Димчева на 11 г. и Анита Данкова на 12 г.
 
Очакваме избраните в събота, 14 май 2011 от 10,30 ч на щанда на Оптиком ООД на БАТА АГРО да получат наградите си. На който не успее да присъства лично ще му бъде изпратена по пощата.
 
 

 

Количка

Количката е празна.

Най-продавани

Нови продукти

Виртуален Офис Еконт