Работно време: Понеделник - Петък  08:00-17:00                          Национален телефон национален телефонТърси

Категории

Производители

Оптиком изгради нов сервизен център

Дата: 2011-05-05

Оптиком изгради нов сервизен център

 Оптиком пусна в действие нова търговско - сервизна база в град Павликени. Придобивката ще е от ключово значение не само за многобройните фермери от Великотърновска област, клиенти на фирмата, а и за всички земеделски производители от Централна Северна България.

 
Базата се намира на улица „Бачо Киро“ №62  по главния път за Свищов и се шири на близо 2000 кв.м. Там е административната сграда, работилницата, машинния парк, а в момента се довършва подреждането на магазина и склада за резервни части. 
 
Официалното откриване на сервизния център ще се състои през лятото, но работата там е на пълни обороти още от средата на март.  Има възможност много от ремонтите да се извършват в стопанствата на клиентите или на полето, особено в периода на жътва.  В рамките на 24 часа след постъпило обаждане от клиента служителите на фирмата се ангажират да се отзоват и по възможност да решат проблема.
 
„Мобилността е много важно предимство, тъй като в периода на жътва всеки час е от огромно значение за фермера. Ако машината се повреди трябва да се реагира светкавично, затова и сервизен специалист може да отиде на място своевременно, за да диагностицира проблема и да го отстрани, а не да се губи време в транспортиране до сервиза, което понякога дори е невъзможно“, обясни инж. Пламен Христов, който е ръководител на базата. 
 
Земеделски сервизен център Павликени
 
 
В базата в Павликени се предлага и огромен набор от резервни части за тежките селскостопански машини и всякакъв прикачен инвентар, консумативи, масла. Ако се окаже, че някоя част е изчерпана, сервизът може да реагира много бързо за да не се губи ценно време в селскостопанската дейност на фермера във всеки един сезон. В такава ситуация веднага се проверява дали частта е налична в някой от другите центрове на Оптиком в страната или се поръчва директно от завода-производител, като пратката пътува от него направо до центъра в Павликени и пристига до 24 часа.  
 
„Клиентите наложиха нуждата от такъв център в това населено място, за нас е важно да сме близо до тях, за да се чувстват сигурни и спокойни“, допълни инж. Христов. Само в региона на Павликени и Велико Търново фирмата има около 40 клиенти, освен това от центъра ще могат да се възползват фермери от още няколко съседни области. 
За бъдещите клиенти също е помислено с разбиране. В двора на павликенската база са представени някои от най-атрактивните и най-продавани машини на българския пазар от Оптиком. Следпродажбеното обучение и пускане на машините в действие ще бъде безплатно, а по повод 20 годишния юбилей на фирмата клиентите ще могат да се възползват от специалните оферти.
 
Оптиком Павликени
 
За контакти: ОПТИКОМ ООД – регионално представителство Павликени,
Ул. „Бачо Киро” № 62   тел. 0610/52028; 0887095404, opticom_pni@abv.bg
Екип: инж. Пламен Христов, инж. Ивайло Георгиев, Иван Никифоров, Виолета Борисова.

Количка

Количката е празна.

Най-продавани

Нови продукти

Виртуален Офис Еконт