Работно време: Понеделник - Петък  08:00-17:00                          Национален телефон национален телефонТърси

Категории

Производители

SULKY пусна на пазара торачката DPX 28, която разхвърля урея до 24 метра

Дата: 2010-09-28

SULKY пусна на пазара торачката DPX 28, която разхвърля урея до 24 метра

 Един от световните лидери в производството на земеделска техника, френския производител SULKY пусна на пазара нов модел тороразпръскваща машина. Това е SULKY DPX 28 с обем на бункера 1500 и 2100 литра. Подобрените технически параметри на машината дават възможност тя да разхвърля дори урея на работна ширина до 24 метра. Това е най-доброто постижение при малките тороразпръскващи машини. /Да припомним, че при по-големите серии SULKY предлага тороразпръскване до 44 метра/.

Ширината на тороразпръскване се определя лесно и бързо, посредством известната в цяла Европа система DPX. Тя позволява безстепенно регулиране на работната ширина, без да е нужно да се сменят разхвърлящите лопатки или дисковете. Патентованите лопатки осигуряват разпръскване на тора в няколко слоя, които се препокриват, което гарантира абсолютно равномерно и точно торене дори при наличие на вятър. 

Всички основни компоненти на торачките SULKY DPX- разхвърлящите дискове, лопатките и свързващите ги болтове, както и основата на бункера и защитната плоча са изработени от неръждаема стомана за да са устойчиви на агресивните химикали. Задвижващият редуктор е херметически затворен и има дългогодишен живот.

 За да се постигнат най-добри резултати при торене, от SULKY са приложили стандартно към всички торачки от новата серия тестове за калибриране на торовата норма. Начинът на калибриране е достатъчно лесен и изисква минимален разход на тор.

 

Основни характеристики:

- работят при 540 об.мин, като серийно имат ограничител на оборотите

- хидравлично регулиране на пропускащите клапи

- двойно отварящо се сито в бункера

- норма за разпръскване : от 300 грама до 100 кг/декар при 8 км/час на 24 м

- индикатор за точно хоризонтиране на машината

ОПЦИИ: - електронно управление от кабината – VISION DPB с възможност за свързване с TRIMBLE, TRIBORD система за екологично разпръскване покрай водоизточници, GPS сензор за скорост, сгъваем капак, колела за лесно преместване при съхранение, кит за калибриране, включващ гранулометър и вани за отчитане.

Количка

Количката е празна.

Най-продавани

Нови продукти

Виртуален Офис Еконт